Ivanić izgubio od Murvice u zadnjem kolu

2007-01-01-17-59-28
Mlađe kadetkinje izgubile od Karlovca
30.04.2017.
2017-04-27-20-31-02
Druga ekipa izgubila u Sesvetama
05.05.2017.

Ivanić izgubio od Murvice u zadnjem kolu

2017-04-30-17-51-15

Izgubili smo utakmicu, osvojili prvenstvo. Cijelu sezonu igrali smo pod pritiskom za željenim uspjehom i kad smo prošlo kolo osigurali naslov balon se očito ispraznio. Puno utakmica, malo treninga zadnje vrijeme, posebno djevojaka kadetskog pogona očito su učinili svoje iako su danas baš te najmlađe odradile utakmicu sa najviše žara i doprinosa ekipi.

Gošće usredotočene na utakmicu i igru pobijedile su nas u elementarnim stvarima za uspjeh u sportu, a to je želja za nadmetanjem i borba za svaku loptu. Naša Doris Hren obrani tri penala u prvim minutama, ali mi ne uhvatimo niti jednu loptu koja ona obrani (niti bilo koju kasnije u cijelih 60 minuta). Nekoncentrirana i troma obrana ekspresno puni kvotu žutih kartona, a zatim ulazi u seriju isključenja. Imamo tri čiste kontre i sve zapucamo, razbranimo golmanicu Murvice pa prestajemo pucat po golu, već uporno gubimo lopte gurajući ih na pivca. I na sve to imamo par minuta prije kraja poluvremena samo -1 koji brzo do odmora raste na -5. I to se da stići uz promjenu igre, ali baš sve ide po starom osim što više od drugih pokušavaju Ana Malec i Tina Barišić te donekle uspijevaju držati priključak. Ipak, samo njih dvije nisu dovoljne da pariramo organiziranoj Murvici. Trener Abramović ne uspijeva pronaći igru kojom može parirati igri gošći. Na kraju visoka i zaslužena pobjeda Murvice nama je pokvarila raspoloženje, a njima donijela malo utjehe nakon što na kraju puta ipak gledaju nama u leđa.

Rekordno pune tribine nisu vidjele igru koja nas je krasila ove sezone i šteta što smo pokvarili dojam. Ovo prizemljenje za sad nije bolno i treba poslužiti za pouku i treneru i igračicama i Upravi. Glave tko zna čime opijene treba što prije otrijezniti i primiti se posla, ako ne želimo biti kanta za napucavanje u Prvoj ligi koju smo zaslužili.

SD Žeravinec, 30.04.2017.
II liga zapad, 22. kolo, gledatelja 400
Ivanić – Murvica   23:31 (11:16)
Karaula, Kinderman, Petreković 2, Malec 4, Krznarić, Mrazović 3, Pejić, Pezić 2, Ajduk, Gunjača 1, Krajpl 2, Barišić 8, Hren, Lešković, Orlović 1

Komentiraj članak

Polja označena * obavezno popuniti.
Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

*