Uvjerljiva pobjeda seniorki u Samoboru

Seniorke su ostvarile još jednu uvjerljivu pobjedu u ovom prvenstvu. U četvrtom kolu stradale su Samoborke na svom parketu izgubivši 16 razlike. Ključno za pobjedu bila je priprema za utakmicu i ozbiljan pristup. Iako se Samobor prvih petnaestak minuta dobro držao, gotovo neprimjetno razlika se pomalo dizala da bi na kraju poluvrijeme završilo 18:11 za nas. U drugom poluvremenu sve se nastavlja po starom osim što se i Dubravka Bukovina razbranila. Vrlo brzo razlika se popela na 15 golova koju smo održali do kraja utakmice.

Kod naše igre veseli što najveći doprinos pobjedi donese uvijek netko drugi. Ovaj put najraspoloženija u napadu bila su naša krila, Marta Pezić s lijeve, a Petra Ajduk s desne strane. Za tako nešto treba dobra suradnja s vanjskom linijom koja priprema krilu priliku. Čestitke za to treneru i cijeloj postavi.

Ovom pobjedom vratili smo vrh tablice na kojem je bila Arena jedan dan. Baš s Arenom igramo sljedeće kolo na našem parketu utakmicu za samostalno preuzimanje vodećeg mjesta druge lige zapad. A to je ono što mislimo da nam pripada.

Nedjelja, 18.10.2015.
Samobor, dvorana Bogumil Toni, gledatelja 50
Samobor – Ivanić   20:36 (11:18)
Ivanković, Kralj, Petreković 1, Kinderman 1, Forko 1, Krznarić 1, Mrazović 4,Krnjević 5, M.Pezić 7, Ajduk 8, Jambrek, Bukovina, D.Pezić, Damjanović, Orlović 3, Gunjača 5

1 Comment

  1. PulaMala kaže:

    Arena je bila duže od jednog dana na vrhu bit će da stanovnicima Ivanić Grada ne ide baš brojanje kao ni rukomet.
    Šta nemate vi tamo ljekovitu naftu probajte to možda bude bolje <3

Komentiraj članak

Polja označena * obavezno popuniti.
Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

*